MusLukt Superior Craftbeer

De bronzen vogel MusLukt is het boegbeeld van atelier L2 art+design. Leny Franken en Leo Klein zijn kunstenaars in hart en nieren. Met hun unieke en artistieke kunstwerken wisten zij sinds 2010 stukje bij beetje de wereld van de beeldende kunst te veroveren. Hun stijlvolle bronzen en stalen beelden en fraaie schilderijen worden wereldwijd aangekocht door verzamelaars, bedrijven en overheden.

Kunst én Speciaalbier denk je dan? Jazeker! Wat begon als een idee als geschenk voor hun zakenrelaties groeide al snel uit tot een daverend succes. Hun eerste bier; de MusLukt tripel GOLD was niet aan te slepen. Menig horeca-etablissement meldde zich met de vraag of ze deze fenomenale Tripel aan hun assortiment mochten toevoegen. De MusLukt tripel moest naarmate de vraag bleef stijgen in steeds grotere batches worden gebrouwen. Tegenwoordig gebeurt dat bij Brasserie Grain d’Orge in Hombourg.

In 2019 was het tijd voor een tweede bier, namelijk de SummerChill. Een smaakvol en fris Witbier dat, net als zijn voorganger begerig werd ontvangen.

De core-business van Leny en Leo blijft het ontwerpen van kunst. Daarom werd er gezocht naar een ambassadeur voor hun MusLukt superior craftbeer. Wij van BeerMeister zijn zeer verheugd met de samenwerking en zetten onze schouders graag onder de distributie van deze geweldige bieren in het zuiden van het land. Prachtige bieren volgens traditioneel recept, met een dikke knipoog naar de kunstwereld.

Wil je meer weten van deze brouwerij?

Dat snappen we helemaal! Hieronder vind je een overzicht van de media waar je deze brouwerij kan vinden.

MusLukt Superior Craftbeer