raRe Brewing Weert

In 2019 begonnen de ondernemer Ralph en brouwmeester Rob samen aan een nieuw avontuur. Een eigen horeca zaak en een eigen brouwerij in één! Ze wisten in korte tijd het verouderde pand van de ‘Wertha Brewpub’ aan het Bassin in hartje Weert om te toveren tot een prachtige moderne brouw pub waarin ze hun chique uitstraling weten te combineren met hun karakteristieke en gezellige huiskamersfeer.

Ontstaan uit liefde voor het brouwers vak, liefde voor de horeca en een zeer groot ondernemershart hebben de heren in een razend tempo een fenomenale brouwerij neergezet. Geweldige uitgebalanceerde bieren met uitgesproken smaken en een zeer exclusieve uitstraling.

Alle bieren van raRe brewing worden bedacht en gebrouwen door brouwmeester Rob. Als professioneel biersommelier en met een schat aan ervaring als home-brewer weet hij de meest geweldige smaken te bedenken, om deze vervolgens in zijn ‘eigen laboratorium’ om te zetten in uitgesproken en excentrieke bieren.

raRe Brewing staat voor smaak, voor ondernemerschap en voor uitstraling. Uniek in het Limburgse bierlandschap en een must-have voor elke bierliefhebber. Bezoek eens de ‘Wertha Brewpub’ en laat je verwennen in de geweldige ambiance onder het genot van deze buitengewone bieren.

Wil je meer weten van deze brouwerij?

Dat snappen we helemaal! Hieronder vind je een overzicht van de media waar je deze brouwerij kan vinden.

raRe Brewing

Onze producten van raRe Brewing