Zuyd Craft Maastricht

Onder de naam ‘Brouwerij Zuyd’ werd deze brouwerij in 2016 opgericht door de vrienden Bas en Hein, die hiermee hun jongensdroom verwezenlijkten. Dit resulteerde in ambachtelijke, smaakvolle en experimentele bieren waar de meeste bierliefhebbers geen genoeg van konden krijgen!

Door de toenemende vraag naar hun fenomenale bieren ging in 2020 het roer om. Brouwerij Zuyd was te klein en Zuyd Craft werd geboren. Het team werd versterkt met tot gevolg een breder bereik door grotere aantallen en een prachtige grafische vormgeving. Zuyd Craft straalt professionaliteit uit. Een brouwerij met karakter.

Gestationeerd in de Tapijnkazerne in Maastricht bleven Bas en kornuiten, ondanks de groeispurt, trouw aan hun principe: ‘Alles draait om smaak!’

Naast de prachtige ‘core range’ bieren zijn de heren constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Meerdere malen per jaar loopt er bij Zuyd Craft een nieuwe ‘special’ uit het vat, waar menige brouwer niet aan moet denken om die smaken samen in 1 fles te combineren. Gedurfde experimentele recepten die Bas op de een of andere manier altijd tot een waar meesterwerkje weet te brouwen.

Wil je meer weten van deze brouwerij?

Dat snappen we helemaal! Hieronder vind je een overzicht van de media waar je deze brouwerij kan vinden.

Zuyd Craft Logo