B-Kind Schimmert

 

B-Kind is meer dan een brouwerij alleen. Zijn liefde voor de natuur, voor zijn duizenden honingbijen en voor lokale producten weet Sergio op wonderbaarlijke wijze te vertalen naar geweldige en unieke bieren.

Als brouwmeester van De Reusch in Schimmert heeft hij een schat aan ervaring en een aantal fenomenale recepten op zijn repertoire. Sergio is een full-time brouwer die in zijn vrije tijd bier brouwt! Het ultieme voorbeeld van ‘liefde voor het brouwersvak’! Dit heeft hem doen besluiten om in 2019 te starten met B-Kind. Een bedrijf dat staat voor zorg voor de natuur en passie voor streekproducten.

In zijn eigen bieren is er één ingrediënt dat altijd naar voren zal komen; deze brouwende bijenhouder maakt immers naast zijn eigen bier ook zijn eigen honing. Het resultaat is zoals wij dat noemen: bier met een bijsmaak.. Mooie smaakvolle bieren met een geweldige balans tussen complexiteit en toegankelijkheid.

We zijn heel blij dat we de bieren van B-Kind aan ons assortiment kunnen toevoegen. Door de passie die hij uitstraalt verwachten wij dat er nog heel veel moois zal gaan komen!

Wil je meer weten van deze brouwerij?

Dat snappen we helemaal! Hieronder vind je een overzicht van de media waar je deze brouwerij kan vinden.

B-Kind logo