De Knoetsjoere!

Maak kennis met de fantastische Knoetsjoere, ons trots gesponsorde team bij BeerMeister! 🏆 Opgericht in 2011, vegen ze niet alleen het veld schoon met hun spel, maar ook met hun indrukwekkende prijzenkast die meer bekers bevat dan zelfs MVV ;).

De Knoetsjoere, vaak bekend als de ongekroonde koningen van het tweede plaats podium, hebben een bijzondere band met De Heeg, beter bekend als de Groenste wijk van Maastricht. Hier komen niet alleen de voetbalschoenen tot leven, maar ook de passie voor het spel en de bal!

Dit vriendenteam heeft door de jaren heen een onuitwisbare stempel gedrukt op het Zuid-Limburgse Heuvelland, en ze zijn vastberaden om hun voetbalsprookje voort te zetten. In hun selectie schittert zelfs een echte BeerMeister, en zo ontstond de perfecte match!

Bij BeerMeister.nl zijn we niet alleen fans van hun spel, maar we zijn ook vereerd om deze getalenteerde mannen te ondersteunen. We trakteren hen op leuke acties en versnaperingen om ervoor te zorgen dat ze altijd op hun best zijn op en buiten het veld.

Samen met de Knoetsjoere vieren we niet alleen voetbal, maar ook vriendschap en passie voor het spel.

Proost op het winnende team, proost op de Knoetsjoere! ⚽🍻

#BeerMeisterSponsorship #KnoetsjoereTrots

Wil je meer weten van dit leuke team?

Dat snappen we helemaal! Hieronder vind je een overzicht van de media waar je dit voetbalteam kan vinden.