Rimor Brewery

De avontuurlijke Rimor Brewery, gevestigd in de Belgisch Limburgse stad Maasmechelen, laat je de wereld van bier op een unieke manier ontdekken.

‘Rimor’, afkomstig van het Latijnse woord voor ‘ontdekken’, weerspiegelt perfect de kernwaarden van deze brouwerij. In het divers en internationaal geprezen landschap van Belgisch bier onderscheidt Rimor Brewery zich door karakteristieke brouwtechnieken te combineren met een speurtocht naar het bijzondere. En dat proef je!

In 2023 lanceerden Vera en Emile twee fenomenale bieren, Colombo en Mercator, die binnen een maand een gouden en een zilveren medaille wonnen bij de European Beer Challenge!

Sindsdien heeft Rimor Brewery niet stilgezeten en introduceerde al een derde bier: de Barentsz Winter. Deze robuuste quadrupel betovert met zijn diepe mahoniebruine kleur, stevige body en weelderige schuimkraag. Bij elke slok onthult het een harmonieuze combinatie van geroosterde mouten, karamelachtige tonen, en subtiele hints van gedroogd fruit en kruiden.

Als een jonge brouwerij koesteren Vera en Emile de ambitie om met hun uitzonderlijke bieren een blijvende indruk achter te laten in het Belgische bierlandschap. Ontdek de wereld van Rimor Brewery op beermeister.nl!

Wil je meer weten van deze brouwerij?

Dat snappen we helemaal! Hieronder vind je een overzicht van de media waar je deze brouwerij kan vinden.