Leveringsvoorwaarden

Verzenden

[Particulier] Als je vóór 16.00u je bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar deze binnen 2 a 3 dagen te bezorgen. Op zondag en maandag vindt er geen bezorging plaats en verwacht jouw bestelling dan pas op dinsdag. Wij streven om het gekozen levertijdstip te halen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen het blijft uniek microbrouwend speciaalbier en dat kost tijd ;).

[Zakelijk] Deze week besteld is volgende week geleverd. De leveringen van de orders die worden geplaatst gaan veelal in overleg.

Bezorging

Voor de bezorging van je bestelling kunnen kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoogte en keuze van je bestelling.

Voor alle bestellingen brengt BeerMeister voor bestellingen van minder dan €75,- een vast verzendbedrag in rekening.

Bij bestellingen vanaf €75,- of meer, is de bezorging altijd gratis. De bezorgkosten worden ook weergegeven tijdens het bestelproces op de website en in de bevestigingsmail van de bestelling.

De verzendkosten voor Nederland bedragen € 7,95.  

De verzendkosten voor België bedragen € 11,95. 

Aanbetaling

Bij een geplaatste bestelling/order van meer dan €1.000,- vragen wij een aanbetaling van 50% alvorens de levering plaats zal vinden. Andere optie is een volledige pintransactie op het moment van levering, dit kan in overleg.

Levering onder Eigendomsvoorbehoud 

Het eigendomsvoorbehoud (artikel 3:92 Burgerlijk Wetboek) brengt mee dat een verkoper van goederen eigenaar blijft totdat de koper heeft betaald. Na betaling wordt de koper eigenaar van de goederen.   

Vol kratje bier?

Een volle krat bier voor je deur en wij betalen de chauffeur. Wanneer je een volle krat van 24 flessen besteld dan is de bezorging altijd gratis.

Vervoer

Je bestelling wordt veelal door vervoerder PostNL of soms door de DHL bezorgd.

Op de dag van de geplande bezorging ontvang je een email met een link naar Track & Trace, waarmee je je pakket kunt volgen.

BeerMeister.nl mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar oud. We hebben op onze website en in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan de bezorger naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen.
Als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een briefje bij je in de brievenbus doen. Daarop staat aangegeven of we je pakket eventueel bij je buren hebben kunnen afgeven.

De hierboven genoemde leeftijdscheck geldt ook voor de ander bezorg- en ophaalmogelijkheden.

Landen Levering

Wij leveren onze producten van de Nederlandse webshop in Nederland en België. 

Wij leveren nog niet in Duitsland. Bij het afrekenproces kun je deze verzendmethode selecteren.

Bestelling tijdens nationale Nederlandse Feestdagen

Tijdens de algemene Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten. Ook onze vervoerders komen tijdens deze dagen geen bestellingen bezorgen, dank voor uw begrip.

[Laatste versie bijgewerkt op 01-04-2024]